Especialistes en Dret de la Seguretat Social

Som un despatx especialista en dret de la Seguretat Social. Els nostres advocats t'assessoraran en tot allò relacionat a la teva relació, com a particular o empresa, o empresari, en la teva relació amb la Seguretat Social. L´objectiu és que sempre puguis consultar amb un especialista.

Especialistes en dret de la Seguretat Social.

A Bufet Salom som especialistes en dret de la Seguretat Social al servei de treballadors, autònoms i empreses, amb un alt grau de dedicació i compromís envers els nostres clients. Els nostres advocats laboralistes t'assessoraran durant tot el procés per fer front a les situacions més comunes en la teva relació amb la Seguretat Social, com ara una sanció imposada arran d'una inspecció de treball a la teva empresa.

Després de la visita a la teva empresa, l'inspector pot considerar que s'ha comès alguna infracció i, en conseqüència, elaborar un acta d'aquesta infracció que rebràs per correu certificat.

Podem assessorar-te en tot el procés i plantejar les al·legacions pertinents, tant per via administrativa com per via judicial.

Actuacions mes habituals

Especialistes en dret de la seguretat social
01

Reclamació administrativa

Treballadors, autònoms, funcionaris públics, civils, estudiants, ERO i ERTO; baixes de treballadors a la Tresoreria de la Seguretat Social...

02

Inspeccions de la Seguretat Social

Revisem i podríem intervenir en totes les inspeccions laborals i de la Seguretat Social. Per la falta d'alta de treballadors, impagament de quotes, incompliments...

03

Liquidació de deutes per quotes

Impugnacions relacionades amb la falta d'afiliació o alta; diferències de cotització; derivació de responsabilitat, aplicació indeguda...

04

Actes d'inspecció

Escrits d'al·legacions a reclamacions laborals per la formulació incorrecta d'actes de liquidació de deutes amb la Seguretat Social.

05

Infraccions i sancions socials

Ajudem als nostres clients en casos d'infraccions i sancions en l'Ordre Social en els quals podrien ser destinataris.

06

Recursos contra actes d'infracció de la seguretat social

Tots els recursos possibles en defensa dels interessos dels nostres clients, tant per la via administrativa com judicial.

Pregunta els teus dubtes


Si tens qualsevol consulta a fer-nos o dubta respecte a aquesta matèria, els nostres advocats especialistes en dret de la seguretat social t'atendran tan bé com sigui possible.

Skip to content